- מזניח
- מספר הודעות : 333
אם יהיה חימוש גרעיני בהרבה ממדינות המזרח התיכון אולי אז השמאלנים יברחו מפה לאחר מה שעוללו ולפחות אז ניפטר מהם?
Tue Sep 13, 2022 11:30 pm
אם יהיה חימוש גרעיני בהרבה ממדינות המזרח התיכון אולי אז השמאלנים יברחו מפה לאחר מה שעוללו ולפחות אז ניפטר מהם?
- אנשים אאוהבים את הסקופים של רוטר. אבל חוששים לפתוח מקומות נוספים שיכולים להוות במה לציבור במקום רשתות ענק. אחת הסיבות שהם מפחדים מתביעות. אבל אפשר לעקוף את זה אם מאשראים דברים רק לאחר צפייה בהם. כלומר לאחר שהאחראי על האתר רואה הוא מאפשר את התוכן. התוכן לא
- לא הימנים ולא השמאלנים יודעים לחשוב. חבל שזה ככה אני אפילו לא יודע מי יוצא פה מן הכלל ואם יש בכלל משהו כזה
- הייתי צריך לאכול את הביונד בורגר שבתמונה? לדעתתי הוא לא מוסרי לפחות מכמה בחינות. קודם כל הוא לא בריא לגוף. שנית הוא נמכר לנו עי חברה דורסנית ולא מתחשבת בשם דיפלומט וגם החברה האמריקאית אולי נגד ישראל. ובנוסף זה מנצל אנשים בארצות עניות בשביל שמן קוקוס.... ב
- הטימטום של אנשים בנוגע לאיך לדבר במרשתת דומה למצב שהאגו שלהם נמצא בקופסת גפרורים ענקית שיש בה צמר גפן ספוג בכוהל והם מטושטשים לגמרי. אני רוצה להצית את הצמר גפן המדובר כדי שאנשים יתעוררו ויבינו שעדיף להם להשתמש בהרבה פורומים במקום לרכז את המידע שלהם באתרים
- נחסמתי מהקבוצה "לוחמי נפש" ב"פייסבוק" ה"מנהלת" העלתה ידיעה על התאבדות של מישהי שכנראה היא מכירה וכתבתי שזה עצוב ושלא בטוח שהיא רצתה שיפרסמו את זה עליה לאחר מותה. אבל ה"מנהלת" סותמת הפיות חסמה אותי ככל הנראה. לפני תקופה העזתי לבקר את זה שהם הביאו רב "מוד