- מזניח
- מספר הודעות : 333
הטימטום של אנשים בנוגע לאיך לדבר במרשתת דומה למצב שהאגו שלהם נמצא בקופסת גפרורים ענקית שיש בה צמר גפן ספוג בכוהל והם מטושטשים לגמרי.
אני רוצה להצית את הצמר גפן המדובר כדי שאנשים יתעוררו ויבינו שעדיף להם להשתמש בהרבה פורומים במקום לרכז את המידע שלהם באתרים של חברות ענק.
מה לא ברור?
אסור לתת לטימטום לחגוג כל כך. זה יכול לשנות דבברים ולהפוך את העולם הרבה יותר טוב, כי התקשורת בין אנשים בציבור תהיה הרבה יותר ברורה מסודרת ונגישה ולא מדכאת.
אני רוצה להצית את הצמר גפן המדובר כדי שאנשים יתעוררו ויבינו שעדיף להם להשתמש בהרבה פורומים במקום לרכז את המידע שלהם באתרים של חברות ענק.
מה לא ברור?
אסור לתת לטימטום לחגוג כל כך. זה יכול לשנות דבברים ולהפוך את העולם הרבה יותר טוב, כי התקשורת בין אנשים בציבור תהיה הרבה יותר ברורה מסודרת ונגישה ולא מדכאת.
- הימין כזה מפ**. הוא לא מבין גם את הצורך שלו במקום לשוחח במרשתת באופן חופשי ולא רק על נושאים "פוליטיים". הימין מפ**
- "בדרך כלל אנשים שפוגעים בנו מרגישים שנאה כלפינו מאשר אשמה בגלל שזה מזכיר להם את הרוע שלהם"
- אני בעד מלחמה גדולה כרגע במקום לחכות בשקט לפצצה האיראנית. עוד אנשים חושבים בהיגיון כמוני?
- אפשר לדבר בלי סוף על הדיקטטורה של פייסבוק. אחד מהדברים שאפשר לדבר עליהם הם המחיקות שלא ניתן לראות את ההודעות לאחר מכן מלבד "ההנהלה". אפשר לדבר על זה רבות.. בחסות השמאל הקיצוני. השמאל החולני שנראה לאנשים שהמגע שלו טוב ונעים אבל זה מגע חולה וקטלני לעולם..
- כתבתי לתנובה על מוצר שלהם שהיה לי לא טעים אבל בעיקר שלחתי את ההודעה כי רציתי להבהיר להם שאני מחרים כמעט תמיד את המוצרים שלהם שבבעלות סינית. אבל זה לא נשלח למרות שמילאתי 4 שלבים של טפסים. כנראה בגלל שיש באתר שלהם מעקבים של חברות כמו גוגל שחסומים אצלי מראש