פינת פרא
האם אתה רוצה להגיב להודעה זו? אנא הירשם לפורום בכמה לחיצות או התחבר כדי להמשיך.

Go down
מזניח
מספר הודעות : 333

הייתי צריך לאכול את הביונד בורגר שבתמונה? לדעתתי הוא לא מוסרי לפחות מכמה בחינות. קודם כל הוא לא בריא לגוף. שנית הוא נמכר לנו עי חברה דורסנית ולא מתחשבת בשם דיפלומט וגם החברה האמריקאית אולי נגד ישראל. ובנוסף זה מנצל אנשים בארצות עניות בשביל שמן קוקוס.... ב Empty הייתי צריך לאכול את הביונד בורגר שבתמונה? לדעתתי הוא לא מוסרי לפחות מכמה בחינות. קודם כל הוא לא בריא לגוף. שנית הוא נמכר לנו עי חברה דורסנית ולא מתחשבת בשם דיפלומט וגם החברה האמריקאית אולי נגד ישראל. ובנוסף זה מנצל אנשים בארצות עניות בשביל שמן קוקוס.... ב

Sat Sep 10, 2022 11:45 pm
הייתי צריך לאכול את הביונד בורגר שבתמונה?
לדעתתי הוא לא מוסרי לפחות מכמה בחינות. קודם כל הוא לא בריא לגוף. שנית הוא נמכר לנו עי חברה דורסנית ולא מתחשבת בשם דיפלומט וגם החברה האמריקאית אולי נגד ישראל. ובנוסף זה מנצל אנשים בארצות עניות בשביל שמן קוקוס.... בטח יש עוד סיבות אולי אף מהותיות יותר. אז מה דעתכם היה נכון לעשות? מקווה שאתם תצליחו לנהל שיחה נעימההייתי צריך לאכול את הביונד בורגר שבתמונה? לדעתתי הוא לא מוסרי לפחות מכמה בחינות. קודם כל הוא לא בריא לגוף. שנית הוא נמכר לנו עי חברה דורסנית ולא מתחשבת בשם דיפלומט וגם החברה האמריקאית אולי נגד ישראל. ובנוסף זה מנצל אנשים בארצות עניות בשביל שמן קוקוס.... ב 30559010
חזרה למעלה