- מזניח
- מספר הודעות : 333
הייתי צריך לאכול את הביונד בורגר שבתמונה?
לדעתתי הוא לא מוסרי לפחות מכמה בחינות. קודם כל הוא לא בריא לגוף. שנית הוא נמכר לנו עי חברה דורסנית ולא מתחשבת בשם דיפלומט וגם החברה האמריקאית אולי נגד ישראל. ובנוסף זה מנצל אנשים בארצות עניות בשביל שמן קוקוס.... בטח יש עוד סיבות אולי אף מהותיות יותר. אז מה דעתכם היה נכון לעשות? מקווה שאתם תצליחו לנהל שיחה נעימה
לדעתתי הוא לא מוסרי לפחות מכמה בחינות. קודם כל הוא לא בריא לגוף. שנית הוא נמכר לנו עי חברה דורסנית ולא מתחשבת בשם דיפלומט וגם החברה האמריקאית אולי נגד ישראל. ובנוסף זה מנצל אנשים בארצות עניות בשביל שמן קוקוס.... בטח יש עוד סיבות אולי אף מהותיות יותר. אז מה דעתכם היה נכון לעשות? מקווה שאתם תצליחו לנהל שיחה נעימה
- אם אנשים שהיו מבינים את החשיבות של בניית חלופות לפייסבוק.. הם לא היו חוששים לשלם כמה שקלים בשביל שזה יקרה..
- האם אנשים מחפשים בנרות סיבות לשנוא את ישראל?
- התרעמות של שמאלנים קודם לכן הייתי בהרצליה וניגשו אלי הרבה נשים עם חולצות של לפיד {כבוי} ושאלו למי אני מצביע. כשאמרתי להם 'בן גביר' החלו ללכלך. אמרו גם 'מי בהרצליה מצביע בן גביר?' מה דעתכם על זה? ברחתי מהן
- מאילו בחינות הופך העולם מזעזע יותר ומאילו בחינות הוא הופך ליותר טוב?
- מקודם ראיתי הפגנה בצופת פרשת דרכים בתא. כל כך רציתי להיות חלק ממנה אבל נאלצתי להמשיך בנסיעה. אני אספר על זה עוד בהמשך אבל בנתיים אגיד שאני מנסה מאוד לפעול ברשת למשל כדי לשפר את המצב ואני מתנחם בזה כי אם לא הייתי פעיל הרשת הייתי מתאכזב הרבה יותר מאי ההצטרפ