פינת פרא
האם אתה רוצה להגיב להודעה זו? אנא הירשם לפורום בכמה לחיצות או התחבר כדי להמשיך.

Go down
מזניח
מספר הודעות : 333

נחסמתי מהקבוצה "לוחמי נפש" ב"פייסבוק" ה"מנהלת" העלתה ידיעה על התאבדות של מישהי שכנראה היא מכירה וכתבתי שזה עצוב ושלא בטוח שהיא רצתה שיפרסמו את זה עליה לאחר מותה.  אבל ה"מנהלת" סותמת הפיות חסמה אותי ככל הנראה.  לפני תקופה העזתי לבקר את זה שהם הביאו רב "מוד Empty נחסמתי מהקבוצה "לוחמי נפש" ב"פייסבוק" ה"מנהלת" העלתה ידיעה על התאבדות של מישהי שכנראה היא מכירה וכתבתי שזה עצוב ושלא בטוח שהיא רצתה שיפרסמו את זה עליה לאחר מותה. אבל ה"מנהלת" סותמת הפיות חסמה אותי ככל הנראה. לפני תקופה העזתי לבקר את זה שהם הביאו רב "מוד

Mon Oct 10, 2022 3:17 pm
נחסמתי מהקבוצה "לוחמי נפש" ב"פייסבוק"
ה"מנהלת" העלתה ידיעה על התאבדות של מישהי שכנראה היא מכירה וכתבתי שזה עצוב ושלא בטוח שהיא רצתה שיפרסמו את זה עליה לאחר מותה.

אבל ה"מנהלת" סותמת הפיות חסמה אותי ככל הנראה.

לפני תקופה העזתי לבקר את זה שהם הביאו רב "מודרני" לערב ראש השנה קבוצתי לאנשים עם חולי נפשי.
היא מחקה לי את התגובות בכל הזדמנות.
בסך הכל רשמתי שעדיף שלא יהיה רב בכלל כי זה נושא רגיש ועדיף לא להביא רב רפורמי כי יש כאלו שלא ירצו להגיע לכזה אירוע וזה מרחיק אותם.
אם כבר היתה מביאה גם רב רגיל וגם רפורמי בנפרד.

אבל היא עקשנית ואיומה.
תור הזהב
תור הזהב
Admin
מספר הודעות : 200
https://pereplatz.forumhebrew.com

נחסמתי מהקבוצה "לוחמי נפש" ב"פייסבוק" ה"מנהלת" העלתה ידיעה על התאבדות של מישהי שכנראה היא מכירה וכתבתי שזה עצוב ושלא בטוח שהיא רצתה שיפרסמו את זה עליה לאחר מותה.  אבל ה"מנהלת" סותמת הפיות חסמה אותי ככל הנראה.  לפני תקופה העזתי לבקר את זה שהם הביאו רב "מוד Empty Re: נחסמתי מהקבוצה "לוחמי נפש" ב"פייסבוק" ה"מנהלת" העלתה ידיעה על התאבדות של מישהי שכנראה היא מכירה וכתבתי שזה עצוב ושלא בטוח שהיא רצתה שיפרסמו את זה עליה לאחר מותה. אבל ה"מנהלת" סותמת הפיות חסמה אותי ככל הנראה. לפני תקופה העזתי לבקר את זה שהם הביאו רב "מוד

Mon Oct 10, 2022 6:40 pm
היא דיקטטורית מודרנית, מה לעשות.
חזרה למעלה