- מזניח
- מספר הודעות : 333
נחסמתי מהקבוצה "לוחמי נפש" ב"פייסבוק"
ה"מנהלת" העלתה ידיעה על התאבדות של מישהי שכנראה היא מכירה וכתבתי שזה עצוב ושלא בטוח שהיא רצתה שיפרסמו את זה עליה לאחר מותה.
אבל ה"מנהלת" סותמת הפיות חסמה אותי ככל הנראה.
לפני תקופה העזתי לבקר את זה שהם הביאו רב "מודרני" לערב ראש השנה קבוצתי לאנשים עם חולי נפשי.
היא מחקה לי את התגובות בכל הזדמנות.
בסך הכל רשמתי שעדיף שלא יהיה רב בכלל כי זה נושא רגיש ועדיף לא להביא רב רפורמי כי יש כאלו שלא ירצו להגיע לכזה אירוע וזה מרחיק אותם.
אם כבר היתה מביאה גם רב רגיל וגם רפורמי בנפרד.
אבל היא עקשנית ואיומה.
ה"מנהלת" העלתה ידיעה על התאבדות של מישהי שכנראה היא מכירה וכתבתי שזה עצוב ושלא בטוח שהיא רצתה שיפרסמו את זה עליה לאחר מותה.
אבל ה"מנהלת" סותמת הפיות חסמה אותי ככל הנראה.
לפני תקופה העזתי לבקר את זה שהם הביאו רב "מודרני" לערב ראש השנה קבוצתי לאנשים עם חולי נפשי.
היא מחקה לי את התגובות בכל הזדמנות.
בסך הכל רשמתי שעדיף שלא יהיה רב בכלל כי זה נושא רגיש ועדיף לא להביא רב רפורמי כי יש כאלו שלא ירצו להגיע לכזה אירוע וזה מרחיק אותם.
אם כבר היתה מביאה גם רב רגיל וגם רפורמי בנפרד.
אבל היא עקשנית ואיומה.
היא דיקטטורית מודרנית, מה לעשות.
- פתחתי אתמול פייסבוק {סוף אוקטובר 22} והיום נחסמתי בלי שממש כתבתי או עשיתי
- אפשר לדבר בלי סוף על הדיקטטורה של פייסבוק. אחד מהדברים שאפשר לדבר עליהם הם המחיקות שלא ניתן לראות את ההודעות לאחר מכן מלבד "ההנהלה". אפשר לדבר על זה רבות.. בחסות השמאל הקיצוני. השמאל החולני שנראה לאנשים שהמגע שלו טוב ונעים אבל זה מגע חולה וקטלני לעולם..
- אנשים אאוהבים את הסקופים של רוטר. אבל חוששים לפתוח מקומות נוספים שיכולים להוות במה לציבור במקום רשתות ענק. אחת הסיבות שהם מפחדים מתביעות. אבל אפשר לעקוף את זה אם מאשראים דברים רק לאחר צפייה בהם. כלומר לאחר שהאחראי על האתר רואה הוא מאפשר את התוכן. התוכן לא
- האם גנץ ורבין הביאו לרצח יהודים?
- אז אסור לבקר כאן הומוסקסואלים ושאר ה"צבעים"?