- מזניח
- מספר הודעות : 333
כתבתי לתנובה על מוצר שלהם שהיה לי לא טעים אבל בעיקר שלחתי את ההודעה כי רציתי להבהיר להם שאני מחרים כמעט תמיד את המוצרים שלהם שבבעלות סינית.
אבל זה לא נשלח למרות שמילאתי 4 שלבים של טפסים. כנראה בגלל שיש באתר שלהם מעקבים של חברות כמו גוגל שחסומים אצלי מראש.
אז לחינם ניסיתי לשלוח והכל נמחק.
אבל זה לא נשלח למרות שמילאתי 4 שלבים של טפסים. כנראה בגלל שיש באתר שלהם מעקבים של חברות כמו גוגל שחסומים אצלי מראש.
אז לחינם ניסיתי לשלוח והכל נמחק.
- גם יורם שפטל מושחת לדעתי בין היתר בגלל שהוא לא אומר לקהל שלו את האמת שהם טיפשים לא הרבה פחות מהשמאלנים לרוב או כמעט תמיד
- "בדרך כלל אנשים שפוגעים בנו מרגישים שנאה כלפינו מאשר אשמה בגלל שזה מזכיר להם את הרוע שלהם"
- למה פורסי פסטרמות בשופרסל לא שמים שתי כפפות? הרי בשביל להפשיל את הניילון הם צריכים לגעת עם היד בפסטרמה וזה סכנה בריאותית. אני לא קונה שם כמעט אף פעם אבל רציתי לשאול מה דעתכם
- כתבתי את זה בפייסבוק בקבוצה "לחמי נפש" ואני צופה שזה לא יאושר להצגה לקבוצה.... |לאנשים קשה מלא פעמים כי היתה להם ילדות קשה אז הם בגלל שנדמה להם שזה יעזור ולא יהרוס פונים לדעות ומעשים קיצוניים בבגרותם. כמו למשל לשנוא את הפסיכיאטריה, כמו לפעול בצורה פוליטי
- מקודם ראיתי הפגנה בצופת פרשת דרכים בתא. כל כך רציתי להיות חלק ממנה אבל נאלצתי להמשיך בנסיעה. אני אספר על זה עוד בהמשך אבל בנתיים אגיד שאני מנסה מאוד לפעול ברשת למשל כדי לשפר את המצב ואני מתנחם בזה כי אם לא הייתי פעיל הרשת הייתי מתאכזב הרבה יותר מאי ההצטרפ