- מזניח
- מספר הודעות : 333
אני בעד מלחמה גדולה כרגע במקום לחכות בשקט לפצצה האיראנית. עוד אנשים חושבים בהיגיון כמוני?
Thu Aug 11, 2022 11:07 pm
אני בעד מלחמה גדולה כרגע במקום לחכות בשקט לפצצה האיראנית. עוד אנשים חושבים בהיגיון כמוני?
Re: אני בעד מלחמה גדולה כרגע במקום לחכות בשקט לפצצה האיראנית. עוד אנשים חושבים בהיגיון כמוני?
Fri Aug 12, 2022 6:43 pm
גם אני. למרות שלדעתי הם לא רוצים פצצה אטומית כדי להשמיד אותנו בהזדמנות הראשונה, אלא בעיקר כדי להפחיד אותנו ולמנוע מאיתנו לפתוח במלחמה כוללת שמטרתה להשמיד את המשטר שלהם.
- אנשים אאוהבים את הסקופים של רוטר. אבל חוששים לפתוח מקומות נוספים שיכולים להוות במה לציבור במקום רשתות ענק. אחת הסיבות שהם מפחדים מתביעות. אבל אפשר לעקוף את זה אם מאשראים דברים רק לאחר צפייה בהם. כלומר לאחר שהאחראי על האתר רואה הוא מאפשר את התוכן. התוכן לא
- הטימטום של אנשים בנוגע לאיך לדבר במרשתת דומה למצב שהאגו שלהם נמצא בקופסת גפרורים ענקית שיש בה צמר גפן ספוג בכוהל והם מטושטשים לגמרי. אני רוצה להצית את הצמר גפן המדובר כדי שאנשים יתעוררו ויבינו שעדיף להם להשתמש בהרבה פורומים במקום לרכז את המידע שלהם באתרים
- אנשים רבים עם עצמם
- הימין כזה מפ**. הוא לא מבין גם את הצורך שלו במקום לשוחח במרשתת באופן חופשי ולא רק על נושאים "פוליטיים". הימין מפ**
- ראש עיריית רמת גן חסר רגישות לדעת מי שחושב. אלו ש"זורמים" חושבים שהוא מלך