- מזניח
- מספר הודעות : 333
גם יורם שפטל מושחת לדעתי בין היתר בגלל שהוא לא אומר לקהל שלו את האמת שהם טיפשים לא הרבה פחות מהשמאלנים לרוב או כמעט תמיד
Tue Sep 20, 2022 2:56 pm
גם יורם שפטל מושחת לדעתי בין היתר בגלל שהוא לא אומר לקהל שלו את האמת שהם טיפשים לא הרבה פחות מהשמאלנים לרוב או כמעט תמיד
- מה דעתכם עליהן? יצא לי לי להקשיב לתוכנית האחרונה של יורם שפטל שהוא הסביר שם את המצב לדעתו. אם תרצו חפשו שפטל ללא כחל וסרק בפייסבוק. אבל גם יצא לי לקרוא קצת על זה במאמר המצורף. רציתי לשאול למי שמבין באמת. מה דעתכם על הנושא הכה קשה הזה? מי יגיד ששפטל לא רלו
- תגובה שלי לטיפשה בפייסבוק "תמיד מרתק האייקון המתגלגל מצחוק הזה. לדעתי זה מעיד דווקא על זה שאין לך הרבה סיבות לחייך ביום יום אז את פורקת את זה באייקונים"
- כתבתי לתנובה על מוצר שלהם שהיה לי לא טעים אבל בעיקר שלחתי את ההודעה כי רציתי להבהיר להם שאני מחרים כמעט תמיד את המוצרים שלהם שבבעלות סינית. אבל זה לא נשלח למרות שמילאתי 4 שלבים של טפסים. כנראה בגלל שיש באתר שלהם מעקבים של חברות כמו גוגל שחסומים אצלי מראש
- יש לקבוצה הבלעדית בעיקרון לרמת גן בפייסבוק מנהל שפל ומושחת. אתמול הוא פרסם תמונה שלו בעיסוי תאילנדי בעסק לעיסוי בגבעתיים. זה לא פלא שהוא צולם עם לבוש חאקי ארוך רפוי שהוא נראה בו כמו דיקטטור צפון קוריאני. אני נגד כל כך הרבה דברים שהוא מעולל לבני אדם {מנהל
- עולם הרעל. בני אדם הם רעל. כאלה אנחנו. חלק הרבה יותר. חלק הרבה פחות.