פינת פרא
האם אתה רוצה להגיב להודעה זו? אנא הירשם לפורום בכמה לחיצות או התחבר כדי להמשיך.

Go down
מזניח
מספר הודעות : 333

כתבתי את זה בפייסבוק בקבוצה "לחמי נפש" ואני צופה שזה לא יאושר להצגה לקבוצה....  |לאנשים קשה מלא פעמים כי היתה להם ילדות קשה אז הם בגלל שנדמה להם שזה יעזור ולא יהרוס פונים לדעות ומעשים קיצוניים בבגרותם. כמו למשל לשנוא את הפסיכיאטריה, כמו לפעול בצורה פוליטי Empty כתבתי את זה בפייסבוק בקבוצה "לחמי נפש" ואני צופה שזה לא יאושר להצגה לקבוצה.... |לאנשים קשה מלא פעמים כי היתה להם ילדות קשה אז הם בגלל שנדמה להם שזה יעזור ולא יהרוס פונים לדעות ומעשים קיצוניים בבגרותם. כמו למשל לשנוא את הפסיכיאטריה, כמו לפעול בצורה פוליטי

Tue Sep 20, 2022 1:03 pm
כתבתי את זה בפייסבוק בקבוצה "לחמי נפש" ואני צופה שזה לא יאושר להצגה לקבוצה....

"לאנשים קשה מלא פעמים כי היתה להם ילדות קשה אז הם בגלל שנדמה להם שזה יעזור ולא יהרוס פונים לדעות ומעשים קיצוניים בבגרותם. כמו למשל לשנוא את הפסיכיאטריה, כמו לפעול בצורה פוליטית קטלנית לנו כעם, וכמו הרבה דברים שלא כזה פשוט לי או בכלל להסביר. אבל זה קורה. וזה נורא. והם סובלים. ושאר האנשים נאלצים לסבול בגללם גם."

כתבתי את זה בפייסבוק בקבוצה "לחמי נפש" ואני צופה שזה לא יאושר להצגה לקבוצה....  |לאנשים קשה מלא פעמים כי היתה להם ילדות קשה אז הם בגלל שנדמה להם שזה יעזור ולא יהרוס פונים לדעות ומעשים קיצוניים בבגרותם. כמו למשל לשנוא את הפסיכיאטריה, כמו לפעול בצורה פוליטי Th-65510
מזניח
מספר הודעות : 333

כתבתי את זה בפייסבוק בקבוצה "לחמי נפש" ואני צופה שזה לא יאושר להצגה לקבוצה....  |לאנשים קשה מלא פעמים כי היתה להם ילדות קשה אז הם בגלל שנדמה להם שזה יעזור ולא יהרוס פונים לדעות ומעשים קיצוניים בבגרותם. כמו למשל לשנוא את הפסיכיאטריה, כמו לפעול בצורה פוליטי Empty Re: כתבתי את זה בפייסבוק בקבוצה "לחמי נפש" ואני צופה שזה לא יאושר להצגה לקבוצה.... |לאנשים קשה מלא פעמים כי היתה להם ילדות קשה אז הם בגלל שנדמה להם שזה יעזור ולא יהרוס פונים לדעות ומעשים קיצוניים בבגרותם. כמו למשל לשנוא את הפסיכיאטריה, כמו לפעול בצורה פוליטי

Tue Sep 20, 2022 1:08 pm
לוחמי
חזרה למעלה
Similar topics