- מזניח
- מספר הודעות : 333
כתבתי את זה בפייסבוק בקבוצה "לחמי נפש" ואני צופה שזה לא יאושר להצגה לקבוצה....
"לאנשים קשה מלא פעמים כי היתה להם ילדות קשה אז הם בגלל שנדמה להם שזה יעזור ולא יהרוס פונים לדעות ומעשים קיצוניים בבגרותם. כמו למשל לשנוא את הפסיכיאטריה, כמו לפעול בצורה פוליטית קטלנית לנו כעם, וכמו הרבה דברים שלא כזה פשוט לי או בכלל להסביר. אבל זה קורה. וזה נורא. והם סובלים. ושאר האנשים נאלצים לסבול בגללם גם."
"לאנשים קשה מלא פעמים כי היתה להם ילדות קשה אז הם בגלל שנדמה להם שזה יעזור ולא יהרוס פונים לדעות ומעשים קיצוניים בבגרותם. כמו למשל לשנוא את הפסיכיאטריה, כמו לפעול בצורה פוליטית קטלנית לנו כעם, וכמו הרבה דברים שלא כזה פשוט לי או בכלל להסביר. אבל זה קורה. וזה נורא. והם סובלים. ושאר האנשים נאלצים לסבול בגללם גם."
- מזניח
- מספר הודעות : 333
לוחמי
- מקודם ראיתי הפגנה בצופת פרשת דרכים בתא. כל כך רציתי להיות חלק ממנה אבל נאלצתי להמשיך בנסיעה. אני אספר על זה עוד בהמשך אבל בנתיים אגיד שאני מנסה מאוד לפעול ברשת למשל כדי לשפר את המצב ואני מתנחם בזה כי אם לא הייתי פעיל הרשת הייתי מתאכזב הרבה יותר מאי ההצטרפ
- פרסמתי את זה בקבוצה של רמת גן בפייסבוק וכרגיל לא אושר.. "מישהו שם לב שאין שקיות צואה לכלבים במתקנים בזמן האחרון? זה גורם לכך שיש מלא צואה ברחובות....."
- יש לקבוצה הבלעדית בעיקרון לרמת גן בפייסבוק מנהל שפל ומושחת. אתמול הוא פרסם תמונה שלו בעיסוי תאילנדי בעסק לעיסוי בגבעתיים. זה לא פלא שהוא צולם עם לבוש חאקי ארוך רפוי שהוא נראה בו כמו דיקטטור צפון קוריאני. אני נגד כל כך הרבה דברים שהוא מעולל לבני אדם {מנהל
- כתבתי לתנובה על מוצר שלהם שהיה לי לא טעים אבל בעיקר שלחתי את ההודעה כי רציתי להבהיר להם שאני מחרים כמעט תמיד את המוצרים שלהם שבבעלות סינית. אבל זה לא נשלח למרות שמילאתי 4 שלבים של טפסים. כנראה בגלל שיש באתר שלהם מעקבים של חברות כמו גוגל שחסומים אצלי מראש
- למה מצנזרים את המרשתת בצורה מחרידה?