פינת פרא
האם אתה רוצה להגיב להודעה זו? אנא הירשם לפורום בכמה לחיצות או התחבר כדי להמשיך.

Go down
מזניח
מספר הודעות : 333

יש לקבוצה הבלעדית בעיקרון לרמת גן בפייסבוק מנהל שפל ומושחת. אתמול הוא פרסם תמונה שלו בעיסוי תאילנדי בעסק לעיסוי בגבעתיים. זה לא פלא שהוא צולם עם לבוש חאקי ארוך רפוי שהוא נראה בו כמו דיקטטור צפון קוריאני. אני נגד כל כך הרבה דברים שהוא מעולל לבני אדם {מנהל  Empty יש לקבוצה הבלעדית בעיקרון לרמת גן בפייסבוק מנהל שפל ומושחת. אתמול הוא פרסם תמונה שלו בעיסוי תאילנדי בעסק לעיסוי בגבעתיים. זה לא פלא שהוא צולם עם לבוש חאקי ארוך רפוי שהוא נראה בו כמו דיקטטור צפון קוריאני. אני נגד כל כך הרבה דברים שהוא מעולל לבני אדם {מנהל

Tue Sep 13, 2022 11:28 pm
יש לקבוצה הבלעדית בעיקרון לרמת גן בפייסבוק מנהל שפל ומושחת.
אתמול הוא פרסם תמונה שלו בעיסוי תאילנדי בעסק לעיסוי בגבעתיים. זה לא פלא שהוא צולם עם לבוש חאקי ארוך רפוי שהוא נראה בו כמו דיקטטור צפון קוריאני.
אני נגד כל כך הרבה דברים שהוא מעולל לבני אדם {מנהל הקבוצה}.
מזניח
מספר הודעות : 333

יש לקבוצה הבלעדית בעיקרון לרמת גן בפייסבוק מנהל שפל ומושחת. אתמול הוא פרסם תמונה שלו בעיסוי תאילנדי בעסק לעיסוי בגבעתיים. זה לא פלא שהוא צולם עם לבוש חאקי ארוך רפוי שהוא נראה בו כמו דיקטטור צפון קוריאני. אני נגד כל כך הרבה דברים שהוא מעולל לבני אדם {מנהל  Empty Re: יש לקבוצה הבלעדית בעיקרון לרמת גן בפייסבוק מנהל שפל ומושחת. אתמול הוא פרסם תמונה שלו בעיסוי תאילנדי בעסק לעיסוי בגבעתיים. זה לא פלא שהוא צולם עם לבוש חאקי ארוך רפוי שהוא נראה בו כמו דיקטטור צפון קוריאני. אני נגד כל כך הרבה דברים שהוא מעולל לבני אדם {מנהל

Thu Sep 15, 2022 6:12 pm
יש לקבוצה הבלעדית בעיקרון לרמת גן בפייסבוק מנהל שפל ומושחת. אתמול הוא פרסם תמונה שלו בעיסוי תאילנדי בעסק לעיסוי בגבעתיים. זה לא פלא שהוא צולם עם לבוש חאקי ארוך רפוי שהוא נראה בו כמו דיקטטור צפון קוריאני. אני נגד כל כך הרבה דברים שהוא מעולל לבני אדם {מנהל  Screen21
חזרה למעלה
Similar topics