אז נארוטו קיבלה דיבוב חדש אחרי כמעט חמש עשרה שנה
Mon Aug 29, 2022 8:42 pm
כפי שאתם יכולים להבין, נארוטו, סדרת הטלוויזיה המצליחה: משודרת כעת בערוץ ג׳וניור בדיבוב חדש לאחר ששודרה בערוץ הילדים לפני 15 שנה (14 שנה לשידורה האחרון, ליתר דיוק)
אז זה הצוות (קאסט) שלנו:
דניאל מגון - נארוטו
סער בדישי - סאסקה
ספיר דרמון - סאקורה
דדי זהר - קאקאשי
אורי זלצמן - אירוקה
גיא זיידמן - שיקמארו
נועה לפידות - אינו וקונוהמארו
אליעזר וייס - הירוזן סארוטובי, ההוקאגה ה-3
אני חייב לומר, אני די מרוצה מהליהוק של סאקורה וקאקאשי, הם הליהוקים הכי טובים בסדרה.
מצד שני, היה ממש צפוי שיבחרו בדניאל מגון, וזה די מאכזב. הקול של סאסקה בוגר מדי ולא מתאים, והיה מוטב שיבחרו במישהו אחר, ולדעתי אורי זלצמן היה הרבה יותר מתאים לדבב אותו.
אני חושב שאת נארוטו אישה היתה צריכה לדבב, כמו בימים הישנים והטובים של פעם, כשהמדבבים היו בעיקר שחקני תיאטרון.
אז זה הצוות (קאסט) שלנו:
דניאל מגון - נארוטו
סער בדישי - סאסקה
ספיר דרמון - סאקורה
דדי זהר - קאקאשי
אורי זלצמן - אירוקה
גיא זיידמן - שיקמארו
נועה לפידות - אינו וקונוהמארו
אליעזר וייס - הירוזן סארוטובי, ההוקאגה ה-3
אני חייב לומר, אני די מרוצה מהליהוק של סאקורה וקאקאשי, הם הליהוקים הכי טובים בסדרה.
מצד שני, היה ממש צפוי שיבחרו בדניאל מגון, וזה די מאכזב. הקול של סאסקה בוגר מדי ולא מתאים, והיה מוטב שיבחרו במישהו אחר, ולדעתי אורי זלצמן היה הרבה יותר מתאים לדבב אותו.
אני חושב שאת נארוטו אישה היתה צריכה לדבב, כמו בימים הישנים והטובים של פעם, כשהמדבבים היו בעיקר שחקני תיאטרון.
- אחרי מקלחת. אתם מעלים מכנסיים ותחתונים יחד או בנפרד כל אחד לחוד?
- אחרי כל ניגוב אתם מסתכלים על הנייר או לא כל ניגוב?
- גם יורם שפטל מושחת לדעתי בין היתר בגלל שהוא לא אומר לקהל שלו את האמת שהם טיפשים לא הרבה פחות מהשמאלנים לרוב או כמעט תמיד
- למה פורסי פסטרמות בשופרסל לא שמים שתי כפפות? הרי בשביל להפשיל את הניילון הם צריכים לגעת עם היד בפסטרמה וזה סכנה בריאותית. אני לא קונה שם כמעט אף פעם אבל רציתי לשאול מה דעתכם
- בתוכנית של ה 24.10.22 {הפטריוטים} בקטע של 34.40 דקות תוכלו לאות את פרצופו של השמאל ופרצופם של אלו שלא מגנים כמעט בכלל או בכלל. או לא יודעים לגנות כראוי.... https://www.now14.co.il/tochniot_haarutz/%d7%94%d7%a4%d7%98%d7%a8%d7%99%d7%95%d7%98%d7%99%d7%9d/