היתה לי שיחת עסקים
Fri Oct 07, 2022 2:42 pm
דיברתי עם אישה שאני מכיר לגבי האפשרות להתחיל פרויקט ביחד. אני שמח שזה התקדם לקראת השיחה הזאת. אני רוצה להתחיל לעשות את הפרויקט הזה כבר הרבה זמן.
השלב הבא יהיה לעשות עוד בדיקות ושיחות, לפני שנחתום על הסכם סופי ונתחיל לעבוד. אם זה יצליח, אתחיל את דרכי בעולם העסקים סוף סוף. אני לא מצפה שזה יהיה קל בהתחלה. אני מצפה להתחלה איטית ושיקח קצת זמן לפני שהפרויקט יתחיל להחזיר את ההשקעה. עניין של כמה חודשים לפחות.
השלב הבא יהיה לעשות עוד בדיקות ושיחות, לפני שנחתום על הסכם סופי ונתחיל לעבוד. אם זה יצליח, אתחיל את דרכי בעולם העסקים סוף סוף. אני לא מצפה שזה יהיה קל בהתחלה. אני מצפה להתחלה איטית ושיקח קצת זמן לפני שהפרויקט יתחיל להחזיר את ההשקעה. עניין של כמה חודשים לפחות.
- כתבתי את זה בפייסבוק בקבוצה "לחמי נפש" ואני צופה שזה לא יאושר להצגה לקבוצה.... |לאנשים קשה מלא פעמים כי היתה להם ילדות קשה אז הם בגלל שנדמה להם שזה יעזור ולא יהרוס פונים לדעות ומעשים קיצוניים בבגרותם. כמו למשל לשנוא את הפסיכיאטריה, כמו לפעול בצורה פוליטי
- אז אם לפנגו היתה תקלה שלא אפישרה לסיים חנייה גם ביישומון וגם בטלפון
- אם כולם היו שומעים את זה המדינה היתה הרבה יותר יפה https://youtu.be/_HZOVrGWAJ4
- האם "ילדי סנטר" היו האלימים לולא היתה מופנית אגרסיביות ואולי אף אלימות מסוגים שונים מולם?
- מה דעתכם היה קורה אם התקשורת לא היתה נשלטת על ידי ישראל הראשונה והשמאלנית במשך עשורים כה רבים וכואבים לישראל השנייה?