- גרישה פ
- מספר הודעות : 69
על חטיפת כלבתו של חצרוני
Sun Oct 02, 2022 7:10 am
*כרמי יוסף (מה שמצונזר)
האמנם מעט באיחור..
אבל לדואגים,
ג'קי (הכלבה) הוחזרה ללא פגע.
מחשבון האינסטגרם שלו:]
"Jackie is Back!
אנשים עשירים מבינים רק שפה אחת - כסף.
האמת העצובה הזו קיבלה היום אישוש בפרשת היעלמותה המסתורית והחזרתה המסתורית לא פחות של ג'קי. אני מודה שאני עדיין לא בטוח אם חטפו אותה כדי לסגור חשבונות אידאולוגיים איתי או שהמטרה של שכן ששונא נביחות היתה להיפטר מהכלבה ואני רק עמדתי בדרך. כך או אחרת - לאנשים שמערבים כלבים קטנים חסרי ישע במלחמות של בני אדם שמור מקום בשורה הראשונה בגיהינום - אפילו לפני הקלגסים הגיבורים של גדוד דוכיפת מחטיבת כפיר.
אז איך ג'קי הוחזרה? פחות בזכות הקמפיין התקשורתי בהשתתפות קובי סויסה המותג, חן עשור החמודה ועוד סלבים בפועל ובפוטנציה שהתנדבו (על כך גם אני וגם ג'קי אסירי תודה) אלא בזכות פוסט אחד קטן שלי בקבוצת פייסבוק סגורה של תושבי מושב הוילות הנציונל-ציוני כרמי יוסף. אמרתי לנובורישים שחרף הגועל שאני חש מסגנון חייהם שמחבר ציונות עם צרכנות מעולם לא ניסיתי לנצל את מעמדי כסלב כדי להשפיע על הנוער המקומי שישתמטו במקום להתגייס, יתבוללו במקום להתחתן, וכו'. השתדלתי להיות שכן נחמד של אנשים לא הכי נחמדים. אבל ברגע שהם פגעו ביקר לי מכל - בכלבים שלי - נשבעתי לפגוע ביקר להם מכל, בנדל"ן. הבהרתי בצורה שאינה משתמעת לשתי פנים שאם ג'קי לא תוחזר - הם יכולים להתחיל בהכנות לטקס הנפת דגל פלסטין על גג ביתי והנחת אבן הפינה למוזיאון הנאכבה בקומת הקרקע. מעניין - הוספתי - מה זה יעשה למחירי הוילות שיהיו לפתע סמוכות לפינת חמד פלסתינאית. תוך שעה הגיע רעול פנים אל מחוץ ביתי והניח את ג'קי בחצר. לא לחצנו ידיים, אבל ידענו שהפרשה סגורה."
מה שכן- הבן אדם לא נרגע. לא נורא, כפרת עוונות...
מה שנקרא- כל כלב בא יומו.