- מזניח
- מספר הודעות : 333
מי אתה מקים בפורומים? למה החלטת לפתוח את הפורומים דווקא עם השירות הנל??!
Sat Sep 17, 2022 10:29 am
- מזניח
Re: מי אתה מקים בפורומים? למה החלטת לפתוח את הפורומים דווקא עם השירות הנל??!
Sat Sep 17, 2022 10:29 am
מקים הפורומים הכוונה שלי.......
Sat Sep 17, 2022 2:17 pm
א) כי זה שירות חינמי, ולא אומרים לא למשהו בחינם.
ב) אין לי תקציב לדומיין בשביל אתר שעדיין אין בו כדאיות של ממש. אם אני אתרשם שכדאי לי להשקיע בדומיין, אז זה יקרה. ומקצב התנופה של האתר, אני מתרשם שההתקדמות היא בקצב של לאט אבל בטוח. עוד אקנה דומיין בעתיד הנראה לעין, ואראה איך אפשר להפוך את הפורום שלי לעסק כלכלי שיתחרה בכספ.
ג) מערכות מקצועיות כמו Vbulletin הן נורא יקרות, ואני לא יכול להרשות אותן לעצמי כרגע. רק אחרי שהאתר הזה יוכל להתחיל להכניס כמות סמלית של כסף, כמות שתספיק לכסות אחסון מקצועי, דומיין ומערכת פורומים מקצועית, אני אוכל לרכוש את Vbulletin.
ב) אין לי תקציב לדומיין בשביל אתר שעדיין אין בו כדאיות של ממש. אם אני אתרשם שכדאי לי להשקיע בדומיין, אז זה יקרה. ומקצב התנופה של האתר, אני מתרשם שההתקדמות היא בקצב של לאט אבל בטוח. עוד אקנה דומיין בעתיד הנראה לעין, ואראה איך אפשר להפוך את הפורום שלי לעסק כלכלי שיתחרה בכספ.
ג) מערכות מקצועיות כמו Vbulletin הן נורא יקרות, ואני לא יכול להרשות אותן לעצמי כרגע. רק אחרי שהאתר הזה יוכל להתחיל להכניס כמות סמלית של כסף, כמות שתספיק לכסות אחסון מקצועי, דומיין ומערכת פורומים מקצועית, אני אוכל לרכוש את Vbulletin.
- מזניח
Sat Sep 17, 2022 2:48 pm
למה לא MYBB?
מי הקים את השירות המדובר שמארח פה?
וחשוב בהרבה. פורומים לשיח בשביל צדק חברתי זה חשוב יותר מאשר כלכלה קטנה ולא יציבה בהכרח של אדם יחיד.
איך שמך?
וחשוב בהרבה. פורומים לשיח בשביל צדק חברתי זה חשוב יותר מאשר כלכלה קטנה ולא יציבה בהכרח של אדם יחיד.
איך שמך?
- מזניח
Sat Sep 17, 2022 3:06 pm
מזל שמצאנו אחד את השני
Sat Sep 17, 2022 4:38 pm
תראה, אני לא אגואיסט מוחלט. חשוב שתבין שמחוץ לאתר יש לי הוצאות אחרות שלא קשורות אליו, ואם אעי אתחיל להוציא עליו כסף, זה אומר שאצטרך לוותר על דברים אחרים שאני רוצה, או לחילופין: שאני צריך. האתר לא הוקם מתוך כוונה להרוויח ממנו, למרות שאני לא מתנגד ואף רוצה שהוא יהיה אתר רווחי. אם האתר יהיה רווחי, אני אוכל להשקיע בו במערכות חדשות, לשכור אנשים מקצועיים שיעבדו בו, ולהעסיק צוות יעיל של אנשים שיתפעלו אותו בשוטף, וגם אוכל לגזור לעצמי רווחים נאים ולקנות לעצמי עוד דברים שאני רוצה או צריך.מזניח כתב:למה לא MYBB?
איך שמך?
שמי הוא תור, דרך אגב.
- מזניח
Sat Sep 17, 2022 5:27 pm
אה אוקי
ואני רון
אז לא ידוע לך מי הקים את האירוח פורומים שאנחנו עליו?
ואני רון
Sat Sep 17, 2022 8:46 pm
בדיוק. אני לא יודע, לא אכפת לי, וטוב לימזניח כתב:אה אוקי
ואני רון
- למה הכותרות של 'הידען' כל כך הרבה פעמים לא יעילות ולא מוסברות טוב? למה מישהו צריך לפתוח את הכתבה להבין על מה מדובר?
- תגובה שלי לטיפשה בפייסבוק "תמיד מרתק האייקון המתגלגל מצחוק הזה. לדעתי זה מעיד דווקא על זה שאין לך הרבה סיבות לחייך ביום יום אז את פורקת את זה באייקונים"
- אנשים אאוהבים את הסקופים של רוטר. אבל חוששים לפתוח מקומות נוספים שיכולים להוות במה לציבור במקום רשתות ענק. אחת הסיבות שהם מפחדים מתביעות. אבל אפשר לעקוף את זה אם מאשראים דברים רק לאחר צפייה בהם. כלומר לאחר שהאחראי על האתר רואה הוא מאפשר את התוכן. התוכן לא